Aannemingsbedrijf Bruijnes - Instagram Aannemingsbedrijf Bruijnes - Facebook

Nieuwbouw bij Aannemingsbedrijf G. Bruijnes

U heeft een bouwkavel, nu nog uw droomhuis of een moderne bedrijfshal.
Maar welke aannemer neemt u in de hand om dit grote en belangrijke project te realiseren? Bruijnes is uw manager die de uitvoering van deze bouw redigeert en coördineert. Een manager waarop u zorgeloos kunt bouwen en vertrouwen. Bouwen met Bruijnes betekent bouwen op maat. Wensen en ideeën worden omgezet in een schetsontwerp en bij de gemeente getoetst aan eisen en regelgeving. Als fundamenten voor uw bouwproject hanteren wij een goede werkvoorbereiding, strakke planning en realistische calculatie.

Bruijnes vertaalt uw uiteindelijke ontwerp van uw droomhuis of werkruimte naar de fysieke werkelijkheid. Uw woning/werkruimte krijgt die kwaliteit krijgt die u ervan mag verwachten. Hiervoor is meer nodig dan alleen
vakkennis. Bruijnes heeft al meer dan 30 jaar ervaring met grote en kleine nieuwbouwprojecten. Wij werken alleen met zeer vakbekwame en gespecialiseerde onderaannemers waarvan wij weten dat zij garant staan voor kwaliteit. Samen met hen wordt gestreven naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Een resultaat waar u blij van wordt.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zorgeloos bouwen

‚Äč